Lifeberry w
Twojej gastronomii
Idealny dodatek
Dzięki nowatorskiej metodzie produkcji, sok przecierowy Lifeberry tworzony jest z całych owoców, a więc zarówno ze skórki jak i z miąższu. Gotowy produkt zachowuje bogactwo smaków i aromatów pochodzących bezpośrednio z owoców. Metoda ta jest dziś naszą chlubą i daje możliwość produkcji w 100 % naturalnych soków przecierowych, bez żadnych dodatków.
W wielu lokalach gastronomicznych naturalne soki zastąpiły napoje zawierające barwniki i sztuczne aromaty. Goście gastronomii zaczynają być coraz bardziej świadomi swoich wyborów konsumenckich, stawiając nacisk na jakość produktów oraz poszukując zdrowych i naturalnych soków.
Szefowie kuchni coraz częściej wybierają soki przecierowe, przyrządzając z nich orzeźwiające desery oraz koktajle, jak i wytrawne sosy do mięs, sałatek i innego rodzaju potraw.
Piwowarstwo
Soki przecierowe cenione są przez piwowarów ze względu na swój wyrazisty, naturalny aromat oraz wyjątkową wydajność. Dodane nawet w niewielkiej ilości do piwa tworzą przyjemną fuzję, łagodząc swoim owocowym aromatem gorycz chmielu. Od lat piwa owocowe są częstym wyborem konsumentów, szczególnie w okresie letnim.
Przemysł mleczarski
Wzrost świadomości konsumentów sprawił, że coraz częściej w sklepowych lodówkach znajdujemy przetwory mleczne zawierające naturalne owoce, bez dodatku sztucznych barwników aromatów i substancji słodzących. Przecierowe soki owocowe idealnie komponują się z nabiałem, tworząc zdrową alternatywę.
Zamówienia hurtowe indywidualne
Oferujemy możliwość zakupu soków w opakowaniach typu:
worek i karton 3 kg, 5 kg, 10 kg, 20 kg;
worek i beczka 200 kg;
Dostępne smaki pod indywidualne zamówienie: borówka, malina, winogrono, ananas, jeżyna, kiwi, żurawina, marakuja, truskawka, mango, brzoskwinia, morela, czarna porzeczka, agrest, śliwka, wiśnia, gruszka, jabłko, banan, jagoda kamczacka
Napisz do nas: sklep@lifeberry.pl